Olvassa el! Töltse le és nyomtassa ki!
Adja oda ismerőseinek is!

LEGFRISSEBB: 44. SZÁM | LETÖLTÉS

Régebbi számok archívuma

Régebbi számok archívuma – PDF

A letöltéshez kattintson az Önt érdeklő számra!
A feltöltés folyamatos, amelyik számnál nem tud kattintani, azt még nem töltöttük fel az archívumba, de hamarosan azt is pótoljuk!

44. szám

43. szám

42. szám

41. szám

40. szám

39. szám

38. szám

37. szám

36. szám

35. szám

34. szám

33. szám

32. szám

31. szám

30. szám

29. szám

28. szám

27. szám

26. szám

25. szám

24. szám

23. szám

22. szám

21. szám

20. szám

19. szám

18. szám

17. szám

16. szám

15. szám

14. szám

13. szám

12. szám

11. szám

10. szám

9. szám

8. szám

7. szám

6. szám

5. szám

4. szám

3. szám

2. szám

1. szám

Szeretünk SZERETETet ajándékozni!

De hogy ezt megtehessük, ahhoz szükségünk van Barátaink, kedves olvasóink szeretetére. Úgy van ez, mint az életben: csak akkor tudunk szeretni, ha mi is kaptunk szeretetet. Ezért kell nekünk, keresztényeknek szeretnünk mindenkit, akivel csak találkozunk: mert mi nagyon sok szeretetet kapunk Istenünktől. Ezért a szeretet a mi legnagyobb és legcsodálatosabb megkülönböztető jelünk azoktól, akik még nem találkoztak a Szeretet Istenével.

Kiadónk Szeretet-újsága jövőre a 24. évfolyamát kezdi meg, tehát több mint két évtizede hétről hétre hirdetjük cikkeinkkel, írásainkkal, hogy milyen jó és boldogító érzés hitben élni, örülni és szeretni.

Ilyenkor november táján szoktuk előfizetési felhívásunkat közzétenni, hogy senki ne maradjon le adventi napilapjainkról, amit postán küldünk ki, vagyis csak így lesz hozzáférhető. Tehát ha eddig ingyenes példányt olvasott, és ezentúl szeretne részese lenni egy „kicsivel több” SZERETETnek, legyen az előfizetőnk!

Ha pedig Ön eddig is szeretet-körünk tagja volt, kérjük, maradjon ve­lünk újabb egy esztendőre! Postakölt­ségre kérünk Öntől 2000 Ft-ot. A csekk­re ne felejtse el ráírni, hogy szüle­tés- vagy névnapján köszönthetjük fel és küldhetünk Önnek ajándékot!

Természetesen jövőre is minden héten tízezer(!) Szeretet-újságot adományozunk ingyenesen plébániák, imaközösségek, idősek otthona, stb. számára. Szeretnénk megkérni Önt is, kedves Barátunk, hogy amennyiben módjában áll, segítse ingyenes terjesztésünket támogatói előfizetéssel! Bármilyen összegű túlfizetést hálás köszönettel fogadunk!

Gondviselő jó Istenünk viszonozza Önnek sokszorosan szeretetét, adományát! Köszönjük, hogy velünk tartott

az elmúlt esztendőben, köszönjük, hogy érezhettük a szeretetét!

Kiadónk minden munkatársa nevében szeretettel:
Nagy Alexandra
a Szeretet-újság mindenese

Legyen Ön is a Szeretet apostola!

Kedves Barátunk, kérjük, ajánlja má­soknak is a Szeretet című kis hetilapunkat, biztassa barátait az előfizetésre! Érdeklődjön, hogy van-e igény a templomban, ahová jár, esetleg több ingyenes példányra! Szívesen küldünk nagyobb mennyiséget mindenhova, ahol örülnek neki! Ha pedig van lehetősége mások számára előfizetni, kérjük, tegye meg!

Lehet még egy baráti kérésünk?

Tudna nekünk segíteni valahogy abban, hogy könyveinket eljuttassuk olyanokhoz is, akik szívesen vásárolnának, de még nem ismernek bennünket? Ha módjában áll a plébániáján, közösségében terjeszteni kiadványainkat, örömmel adunk kellő készletet bizományba (csak utólag, eladás után kell fizetni).

És még egy nagy-nagy kérés: segítene nekünk a karácsonyi katalógusunk terjesztésében? Kérjük, jelezze, kb. mennyi példányt tud elosztogatni, kirakni a templomban, és mi küldjük a kért mennyiséget! Lehet, hogy kicsiségnek tűnik, de nekünk valóban nagyon sokat jelentene ez a szolgálat, mivel könyveink eladásából tudjuk megteremteni azt az anyagi alapot, ami lehetővé teszi a Szeretet-újság megjelentetését.

Köszönjük!