Szeretet újság

Engedje meg, hogy egy vallomással kezdjük: igaz örömmel tölt el bennünket, hogy az elmúlt esztendőben minden héten SZERETET-körünkben tudhattuk Önt.
Mi igyekeztünk szeretetet nyújtani; reméljük, írásaink által sikerült is. Szeretnénk, ha jövőre is így lenne.

Ha tehát megengedi nekünk, hogy a következő esztendőben is SZERETETtel kopogtassunk ajtaján, kérjük, segítsen nekünk és az éves postaköltséget juttassa el hozzánk. Ez az összeg sajnos most már 2000 forintra rúg. Hogy a postacsekk feladásával ne verjük külön költségekbe, javasoljuk, hogy vagy Könyvesboltunkban újítsa meg előfizetését, vagy pedig borítékban küldjön címünkre 20 db 100 Ft-os egyszerű, postatiszta bélyeget. Mindkét esetben kérjük, hogy a mellékelt csekket hozza magával, illetve tegye a borítékba!

Az újságok csomagolásánál egyszerűbb volt minden lapba csekket tenni; természetesen, ha előfizetése nem járt le, vagy eddig ingyenesen kapta a lapot, nem kell fizetnie.

Szeretnénk sokat, igazán sokat nyújtani ezért az összegért, hogy többszörösen visszatérüljön Önnek!

 Adventben újságunk napilappá alakul át; a plusz 20 számot már november végén megküldjük Önnek!
 Név- vagy születésnapjára ajándékot küldünk! Ezért kérjük, hogy a csekken tüntesse fel, melyik ünnepre kéri az ajándékot és mikor.
 Újdonságainkat elsők közt ismerheti meg és rögtön kedvezményesen vásárolhatja vagy rendelheti meg az ajándékszelvényünk segítségével!
 Könyvet-keres, könyvet-kínál mellékletünkben ingyenesen hirdethet!