Baráti kör

Nagyon sokan vannak, akik szeretik Gyökössy Endre lelkészpszihológus írásait. Bandi bácsi gazdag életműve lehetővé teszi Kiadónk számára, hogy az elkövetkezendő években írói hagyatékából még legalább húsz könyvet jelentethessünk meg, és emellett jó néhány Kézfogás a magasból füzetet.

Most egyedülálló lehetőséget kínálunk Önnek: csatlakozzon a Gyökössy Endre Baráti Körhöz!

Milyen előnyökkel jár a tagság?

Gyökössy Endre könyveiből amik a Szent Gellért Kiadónál jelennek meg 22% árengedményt nyújtunk! Bandi bácsi minden új könyvét automatikusan megküldjük Önnek, még a bolti megjelenés előtt! Így Ön elsőként jut az új művekhez, biztos nem marad le egyik könyvéről sem -és mindehhez a lakásból sem kell kimozdulnia! Természetesen a 22% árkedvezmény ezekre a kötetekre is jár. Tagsági igazolványával a Szent Gellért Kiadó egyéb könyveire 10% árengedményt biztosítunk! Idővel szeretnénk Gyökössy Endrével és műveivel kapcsolatos összejöveteleket, rendezvényeket szervezni a Baráti Kör tagjai számára.

Évente legalább két hírlevelet jelentetünk meg, amelyben friss híreket, érdekességeket közlünk. Csakis tagoknak! A tagsági igazolvány sorszámának megadásával Ön igen kényelmesen, telefonon vagy postai úton is intézheti megrendeléseit! A tagság természetesen bármilyen következmény nélkül bármikor megszakítható! A tagsági díj ebben az évben mindössze háromszáz forint értékű posta bélyeg! Ez a kis ráfordítás már két könyv vásárlása után megtérül. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, hívjon minket.

Amennyiben szeretne belépni a Gyökössy Endre Baráti Körbe, kérjük nyomtassa ki az itt található dokumentumot és kitöltve juttassa el kiadónkhoz, vagy töltse ki a boltunkban kapható regisztrációs lapot!

Szent Gellért Könyvesbolt
1053 Budapest, Kossuth L. u. 1.